Home Het Pinksterweekend

Het Pinksterweekend


share

Het Pinksterweekend staat weer voor de deur. Voor ons betekent dit een extra dagje met het gezin, maar voor sommige betekent dit ook een heerlijk weekje vrij. Mijn kinderen zeggen altijd dat het weer: “Lepeltje, Lepeltje weekend” is.

Iselynn leert steeds beter hoe de week werkt. Zo begrijpt ze inmiddels dat elke dag van de week een naam heeft.  Wel zegt ze nog steeds: “Weet je nog mama; dat was gister, na gister, na gister, na gister. Waarop ik zeg: Oh, je bedoelt dus zondag? ‘Ja, die ja!’ ;)

Nu hebben wij de mazzel dat wij elke dag zien hoe Lepeltje, Lepeltje wordt opgebouwd. Als het weer een beetje meewerkt gaan we morgen, na morgen, na morgen even hier naartoe. Grappig hoe de structuur werkt, want al 5 jaar lang wordt hier hetzelfde ritueel gevolgd. Iselynn heeft nu al bedacht hoe ze geschminkt wil worden. Terwijl Noah-Sem (en mama 😉) gaan voor de popcorn en papa alle heerlijke hamburgers opeet.

Voor de mensen die het event niet kennen en nog geen plannen hebben dit weekend; het is zeker de moeite waard om even langs te gaan. Vooral als je van lekker eten houdt!

Dit event betekent voor ons, nog even wat quality time met de kids voordat de hectiek van de beurzen, inkopen en voorbereidingen voor het nieuwe seizoen begint.

Stiekem komen de nieuwe collecties nu al binnen en hebben wij volgende week de trendpresentatie voor het nieuwe seizoen. Wat, dat gaat worden? Dat, hoor je natuurlijk snel! Voor nu een heerlijk Pinksterweekend of heerlijke vakantie gewenst!

Liefs,

Willemijn


ook interessant