Home Het is vakantie…

Het is vakantie…


share
Google map is bij mij altijd heel positief over de reistijd, of ligt het toch aan mij… Ipv 2,5 uur rijden kwamen we 4 uur later aan op de bestemming. Maar niet getreurd we waren aangekomen in het prachtige plaatsje Tavira. We werden heel vriendelijk ontvangen door onze gastheer. Op het pleintje zei hij: laat de auto maar staan, brengen we de koffers naar binnen en dan laat ik je daarna zien waar je de auto gratis kunt parkeren... Alleen bij binnenkomst was er iemand ons voor geweest, nou ja, iemand? een heel leger aan mieren hadden dwars door het appartement een spoor aangelegd 😉. Gelukkig ging Mario direct aan de slag en was alles binnen no time schoon. Na de incheck gingen Mario en ik de auto wegzetten en tot mijn verbazing was ik klem gereden door de politie. Driftig was hij een bon aan het uitschrijven. De politieagent vroeg mijn paspoort en die had ik natuurlijk net in het appartement achtergelaten. Dus ik weer terug en daar kreeg ik een warm onthaal van mijn familie, blij omdat ik zo snel weer terug was ;-) Toen ik vertelde waarom ging de hele familie mee.. Op het drukbezochte plein met overvolle terrassen mocht ik mij melden bij de achterkant van de politie auto. Ik dacht zal wel handje klap worden maar hij opende de achterklep en er verscheen een minikantoor met A4 printer en al. Mario heeft de boete voor zijn rekening genomen omdat hij zich toch wel schuldig voelde over zijn goed bedoelde advies. Ah fijn we zijn inmiddels gewend aan boetes op vakantie, zelfs de kinderen konden zich dit nog herinneren :-) Vastbesloten om dit onze vakantie niet te laten beïnvloeden begonnen we aan ons avontuur. Twee weken verder en prachtige herinneringen verder zijn we nu weer terug. Mijn bezoek aan New York en Portugal had mij zelf laten ervaren waar ik energie van krijg. Lucali, waar puur het product centraal staat,  het bezoek aan de kerk waar we ons zo welkom voelde  en natuurlijk de vibe die er in de stad is that never sleeps. Allemaal inspiratie welke heeft geleid tot ons nieuwe event! We willen jullie meenemen met onze collectie, inspireren en de verhalen vertellen wat we doen. We willen alle zintuigen prikkelen in een kleinere persoonlijke setting, waardoor er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Wil je samen met ons laten inspireren en alle zintuigen laten prikkelen hou je mail in de gaten want de inschrijving wordt snel geopend! We hopen naast jullie aan te schuiven op zondag 8 september! Liefs, Sander & Willemijn

ook interessant