Home Het is Herfst…

Het is Herfst…


share
Oké het is nu wel duidelijk dat de herfst is aangebroken ik heb geen hoop meer dat de zomer nog terugkomt. Stiekem hou ik persoonlijk wel van de herfst- en winterseizoenen. Ik weet dat veel mensen weer even moeten schakelen als ze de donkere dagen tegemoet gaan maar ik ben in de winter geboren. Misschien is het daarom dat ik kan genieten van deze maanden. Als ik nu thuis kom kleed ik me het liefst zo snel mogelijk om en trek een heerlijk joggingpak aan, nestel me vervolgens op de bank onder een lekker dekentje met een boek. Dit jaar heb ik extra geluk, ik ben verslaafd aan een zevendelige boekserie en ik ben pas bij deel 1. Dat gaat dus wel goed komen de komende tijd! Sinds kort hebben mijn kinderen een onesie en hebben zij bedacht dat mama er ook ééntje moet. Ik moet zeggen dat ze heerlijk aanvoelen en als ik zie dat mijn kinderen er het liefste de hele dag inlopen ga ik misschien ooit ook overstag. Ze hadden er al één voor me uitgezocht in een winkel, waarop ik zei: ‘Oké lieverds ik hou heel veel van jullie maar mama gaat echt niet in een papegaaien pak lopen, ook al ben ik thuis. ‘😉 Bij de herfst horen bij mij blijkbaar ook de snottebellen. De herfst is pas een week begonnen en ik loop al weer te snotteren. Ik weet dat ik misschien de afgelopen periode iets te veel gedaan heb en dat het voor mijn rust goed is dat ik de boekenkast weer heb gevonden, maar ik had ook de pech dat ik samen met een collega in een wolkbreuk terecht kwam. We stapte de winkel uit en kwamen in een enorme regenbui van maar 5 minuten terecht. Als we even op onze telefoon hadden gekeken hadden we geweten dat het maar 1 korte enorme bui was en dat verklaarde waarschijnlijk ook waarom de straten verlaten waren. Ik kan je vertellen dat je in die 5 minuten flink nat kunt regenen en dat doet natuurlijk ook geen goed voor de weerstand. 😊 Afijn het komt zoals het komt, maar in de winkels merken we ook dat het weer is omgeslagen. Jullie trotseren weer en wind en komen van heinde en verre om onze winkels te bezoeken op zoek naar warme kleding voor deze onstuimige maanden. Alle moeite die jullie hiervoor doen bezorgd ons een warm gevoel en het is voor ons dan wel lastig als we misgrijpen of niet aan jullie wensen kunnen voldoen omdat een item niet op voorraad is. Daarom wil ik jullie nog even wijzen op onze service, want wij doen ook graag wat moeite voor jullie. Suggestie Stylist Mocht je gericht opzoek zijn naar items voor een bepaalde gelegenheid dan kunnen we altijd met je meedenken. Online kun je bij ons suggesties aanvragen bij een stylist uit één van onze winkels. Daarnaast bieden we je online ook de mogelijkheid om je favoriete items alvast te reserveren, zodat deze vrijblijvend voor je klaar hangen in de juiste maat tijdens je bezoek. Het is ons vak en dit is wat wij het allerliefste doen. Ik wil jullie dan ook op het hart drukken dat je ons totaal niet tot last bent als je ons belt of online om suggesties van een stylist vraagt. We hebben er een prijs voor ontvangen dus laat ons nu maar waarmaken dat we de prijs ook verdienen. 😉 Om jullie nog even te laten zien hoe het werkt, hierbij een link naar onze pagina! Door mijn rode neus en prachtige hese stem gaan we nog een weekje wachten met ons nieuwste item.😉 Fijn weekend! Liefs, Willemijn

ook interessant