Home Heb je al een sleutel?

Heb je al een sleutel?


Eindelijk is het zover. Wat begon als een droom wordt werkelijkheid. Nog een kleine maand en dan gaat ons nieuwste avontuur van start, dan openen we onze nieuwe winkel. Heb jij al een sleutel?

Twee jaar geleden waren Sander en ik op vakantie in Italië en dachten we na over de toekomst. Bij ons allebei speelde de gedachte om groter te willen worden. We wilden nog meer mensen bereiken met onze filosofie. Toen we terugkwamen vertelden we onze dromen aan Arthur en Willemijn en ook zij raakten enthousiast. Wèl wilden we onze horizon verbreden – letterlijk en figuurlijk! – en onze regio groter maken, dus kiezen voor een plek waar de mensen ons nog niet kennen.

Diverse steden hebben we bezocht. Stuk voor stuk leuke plaatsen, maar het moet wel goed voelen. Afzonderlijk van elkaar kwamen Sander en ik en Arthur en Willemijn uit op Woerden. Wat een prachtige stad met mooie winkels en veel zelfstandige ondernemers. We waren ook alle vier verliefd geworden op een specifiek pand, maar helaas was dat niet beschikbaar. Na veel alternatieve panden bezocht te hebben, besloten we om het toch niet te doen. Eigenwijs als we zijn, voelde het allemaal niet goed. Totdat we vorig jaar tijdens onze zomervakantie een belletje kregen: “ons” pand kwam vrij, of we kennis wilden maken …

Vanaf dat moment werd Woerden een feit. Afgelopen dinsdag hebben we de sleutel ontvangen van onze zevende winkel. Wow, wat zijn we trots! Wil jij zien waar ons hart sneller van gaat kloppen? Om bij de exclusieve opening op vrijdag 2 maart aanwezig te zijn, heb je zelf ook een sleutel nodig. Check de site www.hebjealeensleutel.nl om jouw sleutel te vinden. Ben je ook nieuwsgierig naar wat er in de winkel zal hangen? Een voorproefje van onze nieuwe collectie krijg je natuurlijk tijdens onze modeshow op vrijdag 23 februari. Dus meld je aan èn haal jouw sleutel!

Liefs, Willemijn


ook interessant