Home Happy girls are the prettiest..

Happy girls are the prettiest..


share
Happy girls are the prettiest!

Wow wat fijn, het is lente! Van dat heerlijke weer word ik altijd een soort van onrustig. Ik wil dan alles tegelijk doen. Je weet nooit wanneer het weer zulk lekker weer wordt…

Afgelopen weekend dacht ik:  “Dit jaar ga ik het anders doen!” Het komt zoals het komt en laten we van het positieve uitgaan. Dit weekend dan ook de keus gemaakt om ons dakterras schoon te maken. Ondertussen speelden de kindjes lekker in de tuin. De deuren van de winkel hadden we open gezet voor een sfeervol achtergrondmuziekje en Sander en ik lekker aan de poets.

Nadat alles was schoongemaakt kon ik mezelf natuurlijk niet inhouden. Het terras moest dan ook direct gestyled worden…

Het voordeel van in de stad wonen ( en ook het gevaar 😉 ) is dat we tegelijk actie kunnen ondernemen! Mama voorkijken, papa en de kindjes mee om te beoordelen. Wat is het fijn, dat we altijd heel goed weten wat we willen en vrij snel kunnen beslissen. Na een heerlijk ijsje te hebben gegeten werd het hele gezin ingezet om alles te kunnen dragen. De medewerker vroeg nog heel lief of we de auto in de buurt hadden staan. Heel stoer zeiden we: “Komt goed! We wonen aan het einde van de straat”

Daar gingen we dan, de kinderen bepakt en bezakt en alle vier met het zweet op ons voorhoofd. Een uurtje later kwamen we heerlijk bij op ons  “nieuw gestylde” en schone dakterras. Met een wijntje keken we toe hoe de kinderen een dino oerwoud maakte in de tuin.

Van veel mensen in de winkel hoorden we dat ze lekker in de tuin bezig waren geweest en dat de kledingkast ook onder handen was genomen. Hoe fijn de lente ook is het heeft ook zijn nadelen.. Want ik moet nog even wennen aan al die lichte kleuren, over de witte benen nog maar niet te spreken. Welke weer tevoorschijn komen bij het dragen van een jurkje.

Gelukkig kan ik jullie een geheimpje verklappen. Het is echt niet zo dat de benen dikker zijn geworden tijdens de winter. Een lichte kleur dragen oogt nou eenmaal anders als een donkere kleur! Dus ik lach want ik denk altijd maar: Happy girls are the prettiest!

Liefs, Willemijn


ook interessant