Home Hakken & Happy

Hakken & Happy


even stilstaan in het nu...

share

Heerlijk die paasdagen: even lekker tijd met het gezin en genieten van al het heerlijks! Voor mij begon het weekend met een etentje met een vriendinnetje. Even bijkletsen met elkaar en na een aantal jaren zwangerschappen weer een keer als vanouds samen aan de wijn…

Op de fiets show ik haar trots mijn nieuwe hakken: hakken die prachtig ogen, maar waar je met name heel goed mee kunt zitten (!). En ik bedenk me dat ik ze mooi onder de tafel kan laten uitkomen zodat iedereen ze kan bewonderen. Ik bedoel die pijn in de voeten moet wel ergens goed voor zijn ;).

Na een aantal glazen grap ik hoe gênant het zou zijn als ik nu opsta en val. Zo gezegd, zo gedaan. Moeders op haar mooie hakken met de trap naar beneden en tja daar lag ik op de grond als bambi op het ijs. Drank en hakken gaan blijkbaar niet heel goed samen bij mij. Inmiddels ben ik hersteld van een blauwe heup en flinke spierpijn, weet ik ook weer hoe dat voelde en hoe het is om te sporten! Op de hakken gaan we dus nog maar even oefenen en gelukkig staan gympen ook heel goed onder een leuk jurkje.

Want gaat het dit weekend echt gebeuren, gaat de temperatuur nu serieus boven de 10 graden uitkomen? Ik kan nu al niet beslissen wat ik ga doen… ijsjes eten… lekker naar de speeltuin met de kids… fietsen… In ieder geval lekker naar buiten in mijn nieuwe jurk! Toch maar even voor de zekerheid met die gympen, gelukkig helemaal volgens de mode! Geniet van het prachtige weekend dat ons te wachten staat!


ook interessant