Home Guirlandes

Guirlandes


share

Tot 2 weken geleden had ik nog nooit van het woord guirlandes gehoord. Nu word ik er nog wel eens wakker van, badend in het zweet. Want niet alleen onze winkels zijn inmiddels in de Kerstsfeer, geheel volgens plan van Willemijn. Ook voor de school van onze kinderen had Willemijn de verantwoordelijkheid voor de Kerstversiering op zich genomen. En dan heb ik het niet alleen over het stukje “regelen”, ook een deel van de voorbereiding wilde ze doen. Toch spannend, zo’n 1e keer, dus wilde ze alles zèlf in de hand houden …

Willemijn had een paar tassen meegenomen van school om guirlandes te decoreren in de stijl van haar moodboard. We zouden in de avonduren gezellig samen gaan versieren ;-), eitje dacht ik. Maar elke week kwamen er weer nieuwe tassen met die groenige Kerstslingers bij! Uiteindelijk vroeg Willemijn of ze de bus mee kon nemen om de rest op te halen. De rest????? Hoeveel is het nog, vroeg ik me af … Nou ja, genoeg dus om er ’s nachts wakker van te schieten!

Afijn, het resultaat is er! Deze week hebben de verschillende Kerstkoren hun intrede gedaan in de prachtig versierde gangen van de school. Deze dagen samen vieren, het huis gezellig maken en je mooi aankleden, maken van Kerst een bijzondere tijd. We kunnen ons bijzonder goed voorstellen dat jullie het druk hebben met alle voorbereidingen en hebben daarom de komende dagen onze openingstijden verruimd. We adviseren je graag, zodat je er een mooie Kerst van kunt maken. Maar ook als je gewoon even wilt uitpuffen, ben je van harte welkom om lekker een bakkie bij ons te doen 😉.

Benieuwd naar onze extra openingstijden? Klik dan hier

Fijne dagen allemaal!

Liefs,

Sander

 


ook interessant