Home Geef en ontvang

Geef en ontvang


10% korting op de nieuwe collectie!

share
Tijd voor een nieuw modeseizoen, vol nieuwe trends want het modebeeld wordt net even anders dan je gewend bent. Beyoutiefull is jezelf zijn als geen ander. Dat is niet alleen accepteren wie je bent maar juist ook ontdekken wie jouw èchte ik is. Vergeet de regels en verwachtingen van anderen. Het gaat om jou en jouw unieke identiteit! Een stukje verdieping en wellicht soms een stap buiten je comfortzone zetten horen daarbij. Ook dit seizoen staan we weer voor je klaar en helpen wij je zoals je van ons gewend bent. Binnen het aanbod van onze vertrouwde en nieuwe merken maken wij weer de vertaling naar jouw eigen stijl.

We dagen je uit om jouw kledingkast in te duiken: wat draag je nog, wat zou je weer willen dragen en wat doe je echt niet meer aan? Soms is het lastig om afstand te doen van jouw kleding, misschien is de kwaliteit nog erg goed of weet je niet zo goed wat je ermee kunt doen. Wij zorgen dat jouw gedragen kleding via ReShare van het Leger des Heils nieuw leven krijgt én: bij inlevering van jouw gedragen kleding ontvang jij 10% korting op onze nieuwe collectie.

Wat gebeurt er met de ingezamelde kleding?
Van de kleding die ingezameld wordt, geeft het Leger des Heils een gedeelte aan mensen die het hard nodig hebben maar niet kunnen betalen. In Nederland, maar ook in het buitenland. Kleding die nog van bijzondere kwaliteit is verkoopt het Leger in hun tweedehandskledingwinkels tegen lage prijzen. Deze winkels zijn bedoeld voor mensen die minder te besteden hebben of voor iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. Ook worden van de ingezamelde kleding noodvoorraden aangelegd voor nationale en internationale rampen en calamiteiten. Tot slot verkopen de mensen van het Leger des Heils een deel van de textiel aan sorteerbedrijven. Met de opbrengt daarvan financieren ze hun hulpverlening: jaarlijks helpt het Leger des Heils 35.000 kwetsbare mensen met professionele zorg en begeleiding.

Verantwoordelijkheid nemen
Duurzaamheid is in alle opzichten erg belangrijk. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de volledige modeketen te optimaliseren. Met het inzamelen van kleding zetten we de eerste stap op het gebied van recycling. Het Leger des Heils draagt bij aan de nieuwe kennis en technieken hiervan, zodat in de toekomst alle textiel kan worden verwerkt tot een nieuw product. Zo dienen we het milieu, want hoe meer textiel er recyclet wordt, des te minder er via het huisafval in de verbrandingsoven terecht komt.

Doe je mee?
Lever in de periode van 24 februari tot en met 2 maart 2018 jouw gedragen kleding in bij jouw favoriete Arthur&Willemijn winkel. Het Leger des Heils zal alle kleding aan het einde van deze actie bij ons ophalen en op basis van de kwaliteit van elk item bepalen welke bestemming dit krijgt. Zo krijgt de kleding een passend tweede leven. Als dank voor je inzet ontvang je 10% korting op de gehele nieuwe collectie. Deze actie is alleen geldig in de winkels.


ook interessant