Home Feest voor de Koning!

Feest voor de Koning!


share

Vorige week begon de vrijdag bij ons thuis al wat eerder in verband met de Koningsspelen op de basisschool. Al de hele week was er heftig geoefend op de Pasapas, het officiële dansje van Kinderen voor Kinderen, en deze dag mocht het dan eindelijk gebeuren. De kids konden niet wachten!

Al om 06.30 uur kwam Noah-Sem onze slaapkamer op, aangekleed in het oranje, tanden gepoetst en klaar! Alleen jammer – naast het vroege tijdstip – van het shirt dat hij had aangetrokken: beetje kort en strak en met de tekst: Queen for a Day! Op dat moment hoorden we een schreeuw van beneden: “Waar is mijn Koningsshirt?!” Ok, nummer 2 is duidelijk ook al wakker! De muziek ging aan, want de kids wilden nog even oefenen. En 2 uur later stonden we met alle ouders om onze kroost heen op het schoolplein te pasapassen 😉

De Koning komt dit jaar in onze hometown Amersfoort, supergaaf om mee te maken. We vonden dat we maar moesten uitpakken om er een extra groot feest van te maken! En dat gaan we doen op de Kortegracht, samen met de collega-ondernemers van het mooiste grachtje van Amersfoort. Onder de bezielende leiding van onze horecacollega’s SEM en Bij Hein komt er een podium met muziek, drankjes en hapjes. Miss Montreal paste misschien niet meer in het programma van Koningsdag, maar ons podium biedt plek aan (jonge) talenten die normaal op de kleedjesmarkt in de Langestraat spelen, maar daar nu niet terecht kunnen. En er is ook veel te doen voor de allerkleinsten, zoals een ontbijt en Konings(kabouter)pad, teveel om op te noemen. Muziek, fashion, food & drinks: laat je verrassen op het mooiste grachtje van Amersfoort! Kijk op de Koningsdag-pagina voor alle activiteiten.

Kan je nog wat inspiratie gebruiken voor jouw koninklijke outfit? We hebben een speciale pagina met Oranje items, waaronder een musthave pak van Maryley.

Maar eerst: geniet van Pasen!

Liefs van Sander

PS ben je nog op zoek naar een paasoutfit? klik hier voor mooie jurken.


ook interessant