Home Even stilstaan in het nu…

Even stilstaan in het nu…


share

 

Het nieuwe jaar starten we traditioneel met onze kick-off voor het hele team van Arthur & Willemijn. Na een hectische decembermaand is de kick-off hèt moment om met elkaar stil te staan bij wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Maar natuurlijk kijken we ook vooruit! We presenteren de nieuwe ontwikkelingen en ambities die we voor dit jaar hebben uitgesproken.

Aansluitend gaan we samen met de kindjes er een weekje tussenuit om te genieten van waar het in onze beleving om gaat. Onszelf de vraag stellen of we nog doen waar we blij  van worden. Wat we geleerd hebben, waar we trots op zijn en hoe we denken dingen anders te gaan doen, kortom: een stukje bezinning, bewustwording en even stilstaan in het nu.

In onze branche veranderen dingen razendsnel. We vinden het belangrijk om dicht bij onszelf te blijven, maar die snelle veranderingen vragen ook om mee te bewegen en onszelf uit te dagen om buiten de bekende kaders te gaan. Dit jaar hebben we dan ook het thema jezelf zijn als geen ander: nieuwe stappen zetten, onszelf uitdagen en af en toe de neus dichtknijpen en in het diepe springen.

In 2018 hebben we dus veel nieuwe dingen op de planning: de modeshow heeft een nieuwe insteek, we zijn bezig om ons eigen beeldmateriaal te ontwikkelen, onze blogs gaan er anders uitzien, we hebben een vernieuwde webshop, we gaan vloggen (!), we openen onze nieuwe winkel in Woerden en niet te vergeten, we vieren in september ons 40-jarig jubileum.

Hoe dit er allemaal uit gaat zien vertellen we je graag tijdens onze modeshow. Zorg dat je erbij bent want de gastenlijst stroomt al vol!

Liefs, Willemijn


ook interessant