Home En nu moodboards maken!

En nu moodboards maken!


Stel je voor: je loopt heel ontspannen over een modebeurs, kijkt rustig om je heen en uit het niets klinkt er dynamische muziek en lopen muzikanten en modellen je bijna van de sokken. Een mega-catwalk, door 4 hallen heen, daar worden je zintuigen wel door geprikkeld. Alles op scherp, we zijn op de Modefabriek!

Wat een heerlijke vibe hing er afgelopen weekend in de RAI in Amsterdam. Met meer dan 600 merken verspreid over 4 hallen gaf de Modefabriek een goed beeld van wat de mode gaat brengen voor de wintercollectie. Op de beurs vind je namelijk een voorproefje op de collectie van volgend jaar. Zo’n preview hoort natuurlijk te prikkelen. Extra leuk deze editie was de reusachtige catwalk door alle hallen heen, waarbij de modellen werden begeleid door alles overstemmende muziek. Zo konden we de beurs niet alleen zien, maar bijna ook proeven, ruiken en voelen, wauw!

1e indruk van de beurs was abstracte banen, veel prints, kleur, fake fur en organic leather. Maar wat is interessant voor onze klant? Uit het enorm brede aanbod is het een grote uitdaging om te kiezen wat er bij onze klanten persoonlijk past. Een bezoek aan de modefabriek doen we altijd met z’n allen; Arthur en Willemijn, mijn vrouw Willemijn en ik, maar ook de stylisten uit al onze winkels. Samen kennen we onze klanten, dus kunnen we op deze manier ook het beste onze merken beoordelen en eventueel nieuwe merken ontdekken.

Het gevoel dat blijft hangen is dat we erg blij worden van de “eigen merken”, d.w.z. de merken die in onze winkels hangen. Nieuwe stoffen, natuurlijke materialen, nieuwe kwaliteiten. Ook fijn om te ontdekken dat de wintercollectie van onze merken in het verlengde ligt van wat er deze zomer in onze winkels te vinden is. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Check mijn moodboard op Pinterest of vlog op Instagram. Wil je de trends live ervaren tijdens onze modeshow, reserveer dan snel!

Lieve groeten, Sander


ook interessant