Wat is de EK Passion Award?


EK Passion Star 2019/2020. Dé Award voor passie in de handel

EK Passion Star werd in 2011 gelanceerd om de uitstekende passie van de handelspartners van EK/ servicegroep te belonen als een prijs in een internationale competitie met ruim 4.000 retailers. Emotionele impact, duurzaamheid, kwaliteit, bedrijfscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid of een speciale manier van leven kenmerken de ondernemers die vandaag succes kunnen vieren.

EK / servicegroep wil deze prestaties niet alleen belonen, maar ook de gepassioneerde succesconcepten aankondigen om een ​​goed voorbeeld te zijn voor innovatie, creativiteit en betrokkenheid in de detailhandel. De feestelijke prijsuitreiking tijdens het avondevenement van de EK HOME in Bielefeld is de grote show voor de winnaars. Voor tal van multiplicatoren uit het bedrijfsleven en de industrie ontvangen de prijswinnaars media-effectieve feedback over hun dagelijkse prestaties en vergroten ze hun profiel in de industrie en bij klanten. Het publiek en de media volgen aandachtig de bekroonde, gepassioneerde actie!

De competitie – Passie voor succes!

Gepassioneerde actie in de detailhandel is een belangrijke voorwaarde voor zakelijk succes. Om deze reden introduceerde EK / servicegroep de EK Passion Star in 2011: de EK Passion Star eert bedrijven die zich onderscheiden door hun speciale passie en passie voor de detailhandel. Een onafhankelijke jury beoordeelt aspecten zoals emotionele impact, duurzaamheid, kwaliteit, bedrijfscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en levensstijl. De toekenning van de EK Passion Star Trophy vindt elk jaar in september plaats in Bielefeld. Tijdens de EK Passion Night als onderdeel van EK HOME komen tal van deelnemers uit de handel, industrie en media samen om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking.