Home Eindelijk open….

Eindelijk open….


share

Soms denk ik wel eens waarom? Waarom niet houden wat je hebt en altijd maar vernieuwen en doorgaan? Maar zit ik 2 dagen op dezelfde plaats, dan wil ik weer ontdekken en erop uit!

Neem nou onze online shop. Ik vond dat die vernieuwd moest worden en had daar allerlei ideeën voor. De shop moest helemaal van deze tijd zijn, maar wèl op onze manier 😉 De mogelijkheden in mijn hoofd zijn oneindig, maar het moet natuurlijk allemaal wel functioneren. Op dit moment zijn we druk bezig om de webshop te vullen en worden er nog allerlei testen gedraaid. En ik kan 1 ding met zekerheid zeggen: de livegang maandag wordt spannend! Doel van je leven is je te ontwikkelen, dat je aan het eind verder bent dan aan de start. Het tempo is natuurlijk voor iedereen persoonlijk: hoe anderen het doen en op welke manier en met welk tempo is aan hen. Volg daarin je eigen gevoel en neem de ruimte om daarbij je eigen tempo te bepalen. Want we “moeten” allemaal al zoveel.

Dit geldt in mijn beleving ook voor de mode. Ook de mode ontwikkelt zich en vernieuwt steeds in kleuren, modellen, prints en de combinaties van sets zijn dan eindeloos. En hoeveel moet je dan eigenlijk van jezelf? Mijn advies: draag waar je je prettig bij voelt en blij van wordt, dan zit het ook lekker. Wij helpen je graag om te ontdekken wat bij je past en van welke combinatie je blij wordt. Wees jezelf als geen ander!

Liefs Sander


ook interessant