Home Eindelijk is het zover!

Eindelijk is het zover!


share
Eindelijk is het zover! Alle sleutels zijn vergeven en nu gaat het dan ook echt beginnen: onze winkel in Woerden gaat open! En wij staan te popelen kan ik je zeggen…

Het zal wel even gek zijn na vandaag. We zijn natuurlijk al zo lang aan het toewerken naar dit moment. Met z’n allen aan dat ene doel werken, met ups en downs. En dat het nu allemaal werkelijkheid wordt, is wel heel speciaal.

Vanaf dag 1 voelen wij ons al welkom in Woerden en dat gevoel is alleen nog maar gegroeid. Wat bijzonder om zoveel leuke mails en reacties te ontvangen van zowel mede-ondernemers als klanten. We willen alle partners van onze ‘heb jij al een sleutel’ -campagne bedanken voor hun enthousiasme.  Alle sleutels zijn vergeven, dus we kunnen de winkel openen!

Alles moet kloppen, dat is het waar het in onze beleving om gaat in onze branche. de collectie, de sfeer, de mensen in de winkel en alles tot in de kleinste details. Dit geldt trouwens ook voor onze andere winkels!

Maar uiteindelijk gaat het om de klant! Wij geloven erin dat iedereen mooi is en uniek. En dat is ook wat we onze klanten willen laten ervaren. Kijk hier voor onze kosteloze service en ervaar dat je jezelf mag zijn als geen ander! Be you – be Beyoutiefull!

Lieve groet,

Sander en Willemijn


ook interessant