Home Een nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging


share

Afgelopen weken zijn de afspraken met de modellen ingepland en dan word ik me zo bewust hoe bijzonder het is dat mensen dit met ons willen aangaan. Toch best wel wat mensen opgegeven door iemand anders waardoor ze ineens voor het blok worden gezet en krijgen we best vaak terug hoe spannend het is voor iemand. Ik vind het echt belangrijk om mensen beter te leren kennen en hoe leuk dat we nog met zoveel modellen van de vorige shows contact hebben. Vaak zien we ze nog een keer terug in de winkel of worden we benaderd met een vraag. Zo ook door Madelon. Ik weet nog goed dat zij langs kwam ter kennismaking en mij haar verhaal vertelde. Ik ben dan oprecht onder de indruk dat mensen zich zo open en kwetsbaar opstellen en ons het vertrouwen geven om een beetje bij te kunnen dragen om ze te laten inzien hoe mooi ze zijn. Madelon had net een heel zwaar traject achter de rug maar ging het toch aan en nu gaat zij de volgende uitdaging aan. Zij heeft ons gevraagd of we haar willen helpen en tuurlijk doen we dat. Zo zul je de komende weken een spaarpotje vinden in de winkels waar jullie vrijwillig een bijdrage kunnen doneren. Ook Arthur & Willemijn zal een bedrag doneren. Helaas heeft ook 1 van onze collega’s deze diagnose te horen gekregen. Een ziekte die ineens heel dichtbij komt en je realiseert dat had ik ook kunnen zijn.

 

in 2016 werd bij mij uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Na veel behandelingen en een ander voedingspatroon had ik heel veel geluk! Ik ging van palliatief naar het genezende traject. Wat een opluchting! In augustus 2017 vond ik het een uitdaging om mee te doen met de modeshow van Arthur&Willemijn. Overprikkeling ten top, maar door de goede zorgen van het team A&W was het een fantastische ervaring. Daarna volgde in december 2017  een borstreconstructie. Een lange operatie met een lange herstelperiode, maar wat ben ik blij dat ik het heb aangedurfd. De hele periode ben ik blijven zwemmen zoals ik ook voor de borstkanker deed. Toen samen met mijn zoon. Nu hij uit huis is, train ik alleen en soms met een vriendin(dan zijn het meer babbelbaantjes, maar we zwemmen er zeker 40 x50m).

Het zwemmen helpt ook om meer rust te krijgen in mijn hoofd.

Op FB zag ik een stuk van Maarten vd Weijden Olympisch kampioen open water zwemmen. Hij wil in augustus 2018 de 11-stedentocht zwemmen in 3 dagen en nachten. Doel ervan is om zoveel mogelijk sponsoren te vinden en zodoende veel geld binnen te halen voor onderzoek naar genezing van kanker. Het leuke van deze aktie is dat je mee mag zwemmen. Je mag kiezen in welke stad en je kunt kiezen of 500m of 2km. Weer een nieuwe uitdaging voor mij. Zwemmen kan ik goed dus 2km in Harlingen gaat mij lukken! Heel toevallig weer in augustus een uitdaging aan te gaan. Ook dit spektakel is overprikkeling op hoogste niveau maar geeft mij een goed gevoel! Het gevoel dat je een verschil kunt maken. Er zijn al ontzettend veel lieve mensen die mij hebben gesponsord. Ik vind het fantastisch dat A&W ook wil helpen en straks staan de spaarpotten klaar in alle winkels! Top!

 

Ben jij bij de modeshow? Je kan je hieronder aanmelden en wie weet zien we je dan!

 

 

Liefs Madelon en Willemijn

 


ook interessant