Home Een hekel aan shoppen?

Een hekel aan shoppen?


share

Tijdens onze zoektocht naar modellen lezen en horen we regelmatig mooie, grappige, herkenbare en soms ook ontroerende verhalen. Verhalen die de moeite waard zijn om te delen. En dat gaan we doen! Want your story is our history. De komende weken gaat Willemijn in gesprek met de modellen van onze eigen fashionshow. In deze eerste aflevering het verhaal van Jill.


Willemijn: We starten ons seizoen traditioneel met een modeshow, maar willen er elke keer wel weer nèt even iets anders van maken. De mode vernieuwt zich tenslotte ook elk seizoen! En dit keer was het misschien wel extra speciaal vanwege ons 40-jarig jubileum. Zo ontstond het wilde plan om ook 40 (!) modellen uit te nodigen. Wat een wervelende start!

Jill: Dat kan je wel zeggen, de modeshow was een feestje!! We werden top verzorgd en het was heel gezellig met alle lieve mede-modellen. Omdat er dit keer twee modeshows waren, hadden we ruim de tijd om elkaar beter te leren kennen. Nooit geweten dat er meer vrouwen zijn die een hekel hebben aan shoppen.

W:Een hekel aan shoppen, maar toch meedoen aan een modeshow?

J:Ja, het klinkt misschien gek, maar het stond altijd al op mijn bucketlist om eens op de catwalk te staan en ik had dit echt niet willen missen! De gemiddelde maat van de modellen was ook een keer niet maatje 34-36. Die heb ik zelf ook niet trouwens. Ik denk dat dat ook voor het publiek heel verfrissend moet zijn geweest.

W:Het gaat er uiteindelijk ook niet om welke maat je draagt, maar dat je jezelf kan zijn en je je lekker voelt. Dan ben je op je mooist, toch?

J:Zo heb ik het wel ervaren tijdens de voorbereidingen van de show. Maar als je een hekel hebt aan shoppen, kom je er niet zo makkelijk achter waar je je lekker in voelt. Ik woonde nog niet zo lang in Amersfoort toen ik een keer langs de winkel van Arthur & Willemijn in Soest reed. Ik had een broek nodig, maar zoals ik al zei: winkelen is niet mijn hobby, zeker sinds ik broekmaat 40-42 heb. Maar nood breekt wet, dus stapte ik de winkel in en was blij toen ik zag dat het rustig was. Er kwam een hippe gozer op mij af en we gingen samen aan de slag. Uiteindelijk ging ik lachend naar buiten met een heerlijk zittende broek!

W:Twee weken geleden vierden we bij ons thuis het 40-jarig bestaan van Arthur & Willemijn. Van alle collega’s kregen Arthur, Willemijn, Sander en ik een boek met hùn eigen verhalen en herinneringen aan Arthur & Willemijn. Wat we regelmatig konden lezen was: “Het leukste is als klanten met een lach op het gezicht de winkel verlaten.” Dat is bij jou dus wel gelukt!

J:Ik ben ook echt heel blij dat ik toen de winkel ben ingestapt. En dat het klikte met Niels, die hippe gozer. Voor mij is het een uitkomst dat ik op afspraak kan komen shoppen, want hij kan iets waar ik een hekel aan heb: shoppen! Sinds ik winkel bij Niels krijg ik ook allemaal complimenten over mijn kledingkeuzes, want samen komen wij er wel uit. Ik heb maar direct een afspraak gemaakt voor het najaar!

W:Heb je nog een tip voor onze lezers?

J:Ik ontdek zelf steeds meer dat het heerlijk is om lekker jezelf te kunnen zijn en dat het helpt om kleding aan te trekken waarin jij je het mooiste voelt. Dat zou iedereen eens moeten ervaren!

Wil je zien met welke stylisten je een afspraak kunt maken? Klik dan hier


ook interessant