Home Dit was het wachten waard…

Dit was het wachten waard…


share

Inmiddels ben ik weer een weekje verder in mijn herstel en gelukkig gaat alles voorspoedig. Oké ik beweeg me nog voort als een slak volgens mijn kinderen, maar met mijn hoofd kan ik weer heel veel.

Wel was ik vergeten om Sander te zeggen dat ik Noah-Sem had opgegeven voor de avondvierdaagse. Nu vind ik dat zelf helemaal fantastisch, lekker zingend door Amersfoort, maar Sander vindt het iets minder. Je raadt het natuurlijk al; van elk kind wordt er verwacht dat er één van de avonden een ouder meeloopt.

Aangezien ik waarschijnlijk 4 avonden doe over één afstand moest Sander dit worden. En daar gingen mijn mannen dan ook. Tas gevuld met niet verantwoorde snoepjes en pakjes drinken. Nog snel riep Noah-Sem naar zijn zus: “Tot morgen! Want als ik terug ben lig jij allang te slapen!” Na enkele uren, Sander had de pech de langste avond te moeten lopen, hoorde ik de poortdeur opengaan. Noah-Sem hoorde ik al huilen en strompelend kwam hij binnen.  “Mama mijn benen doen zo’n zeer!” Boos riep hij nog naar Sander: “En die snoepjes voor extra energie hebben ook niet geholpen!” Tja jongen, zo werkt het. Je zult wel iets moeten doen voor die medaille! Maar lieve Noah-Sem trots ben ik op je en ik weet zeker dat het allemaal de moeite waard is geweest als iedereen straks langs de kant staat met bloemen voor je!

Wat zeker ook de moeite waard is: zijn onze Black Friday acties. Zoals jullie hebben gezien in de laatste mailing doen wij gewoon lekker gek.  En hebben wij vanaf nu elke vrijdag in mei de Black Friday Deals. Superleuke items voor leuke prijzen en weet OP = OP! Ik denk dat dit ook wel het wachten waard was! 😉 Klik hier voor de deals

Geniet lekker van je weekend!

Liefs,

Willemijn


ook interessant