Corona Maatregelen


De kassa

Misschien heb je het al gezien maar ook bij onze hebben wij een kleine aanpassing gedaan. Voor de veiligheid van jou en ons personeel hebben wij lijnen op de grond aangegeven die precies 1,5 meter uit elkaar zijn. Ook hebben wij plexiglas voor onze kassa hangen zodat ook hier een veilige afstand is tussen klant en personeel. We willen je ook vragen om met pin te betalen zo kunnen wij het contact beperken. Na het gebruik van het pinapparaat zal deze goed gereinigd worden zodat hij weer gebruiksklaar is.

 

De paskamer

We hebben met alles rekening gehouden dus ook met onze paskamers. Zo gebruiken wij niet al onze paskamers om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte tussen onze klanten is. Wees niet bang wij kunnen je nog steeds prima helpen, maar dit doen wij wel van een gepaste afstand. Rondom onze paskamers hebben wij een breed gebied aangegeven waarin je veilig en comfortabel jouw kleding in kunt bekijken. Ook worden de paskamers na gebruik  weer netjes schoongemaakt zodat deze weer veilig gebruikt kunnen worden.

 

Beperkt aantal klanten

Met het oog op de gezondheid van ons personeel en van onze klanten hebben wij besloten een beperkt aantal klanten per keer de winkel in te laten. Er zullen dan maar een aantal klanten de mogelijkheid krijgen om bij ons te komen shoppen. Dit maakt het ook een stuk makkelijker voor iedereen om 1,5 meter bij elkaar vandaan te blijven.

 

Hygiëne klant

Elke dag voor dat wij aan de slag gaan in de winkel wassen wij onze handen goed. Natuurlijk hopen wij dat onze klanten dit ook doen. Daarom vragen wij jullie om bij onze ingang eventjes je handen schoon te maken. Ook vragen we om gelieve niet bij ons te komen winkelen als je ziekteverschijnselen hebt zoals koorts. Natuurlijk is er voor deze groep klanten altijd nog de mogelijkheid om gezellig online bij ons te komen shoppen.

 

AW-medewerkers

Natuurlijk zijn ook onze medewerkers helemaal fit. Zij zullen thuisblijven als zij voldoen aan de ziekteomschrijving van het RIVM. De medewerkers die in onze winkels aanwezig zijn zorgen er ten alle tijden voor dat zowel zij zelf als onze winkel schoon zijn. Dit zodat wij jou zonder zorgen kunnen helpen.

 

Hygiëne winkel

Net zoals wij zelf is onze winkel ook helemaal schoon. Zo maken wij alle gladde oppervlakken na elk gebruik grondig schoon. Denk bijvoorbeeld aan onze tafels, bankjes, toonbank en pinapparaat. Ook maken we na elke pasbeurt onze paskamers even schoon. Zo weet je zeker dat je jezelf in een schone en veilige omgeving kan omkleden.

 

Desinfectierek

Ben je klaar met passen, maar heb je een paar kledingstukken die het toch niet geworden zijn? Dan willen we je graag vragen om die kleding items op ons desinfectierek te hangen. De kleding die hier hangt wordt door ons gereinigd zodat het weer te gebruiken is voor een andere klant. Zie je iets moois op dit rek hangen? Neem het dan nog niet mee! Vraag eerst even aan iemand van ons personeel om het te reinigen. Zo weet je zeker dat alles klaar is om gepast te worden.