Maatregelen


Paskamer reserveren

Het nieuwe winkelen: reserveer een pashok om er zeker van te zijn dat er genoeg ruimte is in de winkel om te kunnen passen. Dit doe je door het formulier hieronder in te vullen.

Zo komen we samen deze Coronatijd door.

 

Hygiëne winkel

Samen tegen Corona: Net zoals wij zelf is onze winkel ook helemaal schoon. Zo maken wij alle gladde oppervlakken na elk gebruik grondig schoon. Denk bijvoorbeeld aan onze tafels, bankjes & toonbank. Ook maken we na elke pasbeurt onze paskamers schoon. Zo weet je zeker dat je jezelf in een schone en veilige omgeving kan omkleden. Wees niet bang: wij kunnen je nog steeds prima helpen, maar dit doen wij wel op een gepaste afstand. Rondom onze paskamers hebben wij een breed gebied aangegeven waarin je veilig en comfortabel jouw kleding kunt bekijken.

 

 

Beperkt aantal klanten

Samen tegen Corona: Met het oog op de gezondheid van ons personeel en van onze klanten hebben wij besloten een beperkt aantal klanten per keer de winkel in te laten. Er zullen dan maar een aantal klanten de mogelijkheid krijgen om bij ons te komen shoppen. Dit maakt het ook een stuk makkelijker voor iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 

 

Hygiëne klant

Samen tegen Corona: Elke dag voordat wij aan de slag gaan in de winkel wassen wij onze handen goed. Natuurlijk hopen wij dat onze klanten dit ook doen. Daarom vragen wij jullie om bij onze ingang eventjes je handen schoon te maken. Ook vragen we om liever niet bij ons te komen winkelen als je ziekteverschijnselen hebt zoals koorts. Natuurlijk is er voor deze groep klanten altijd nog de mogelijkheid om gezellig online bij ons te shoppen!

 

AW-medewerkers

Samen tegen Corona: Natuurlijk zijn ook onze medewerkers helemaal fit. Zij zullen thuisblijven als zij voldoen aan de ziekteomschrijving van het RIVM. De medewerkers die in onze winkels aanwezig zijn zorgen er ten alle tijden voor dat zowel zij zelf als onze winkel schoon zijn. Dit zodat wij jou zonder zorgen kunnen helpen.