Home Blog: Here I am again!

Blog: Here I am again!


share

Tijdens onze zoektocht naar modellen lezen en horen we regelmatig mooie, grappige, herkenbare en soms ook ontroerende verhalen. Verhalen die de moeite waard zijn om te delen. En dat gaan we doen! Want your story is our history. De komende weken gaat Willemijn in gesprek met de modellen van onze eigen fashionshow. In deze aflevering: Cisca

Willemijn: Ik blijf het bijzonder vinden dat we bij elke show weer zoveel mooie vrouwen ontmoeten die lachend en dansend de catwalk over gaan. En dat terwijl ze het niet gewend zijn! Ook bij jou straalde het enthousiasme eraf …

Cisca: De modeshow was geknipt voor mij! Niet dat ik ervaring heb in modellenwerk hoor, integendeel. Maar de oproep voor modellen kwam precies op het juiste moment voor mij, ik wilde iedereen laten zien dat ik er weer was.  

Was je er een tijdje niet dan?

In december 2017 heb ik een knieoperatie gehad waardoor ik een tijdje uit de running was. Ik heb in mijn herstelperiode wel het een en ander moeten inleveren. Sporten doe ik graag, maar met bepaalde activiteiten op de sportschool kon ik niet meer meedoen. Dat heeft een tijdje geduurd en sloeg ook een deuk in mijn zelfvertrouwen. Maar ik heb de draad weer opgepakt en ben uit die put gekomen. Ik sport weer, zij het met mate, maar het begin is er. Weg met die krukken, here I am again!

Nou en of! Dat is ook precies waar het bij Arthur & Willemijn om gaat: BE-YOU-TIE-FULL. Het gebeurt toch nog regelmatig dat wij klanten helpen die – soms eindelijk – weer het gevoel krijgen dat ze er mogen zijn.

Ja, dat herken ik wel, de warmte in de winkels van Arthur & Willemijn. Ik ben via een vriendin bij jullie terecht gekomen. Zij is door een herseninfarct 9 jaar geleden aan de rechterkant verlamd geraakt en heeft ook afasie. Best lastig om dan duidelijk te maken wat je leuk vindt en waar je je goed bij voelt. Wat mij opviel was dat jullie heel veel geduld met haar hebben. Jullie weten wat haar staat en welke maat ze heeft. Ik kreeg hier meteen een heel goed gevoel over. Jullie geven iedereen het gevoel van zelfvertrouwen: hier ben ik! Natuurlijk is wat mijn vriendin heeft meegemaakt van een heel andere orde dan mijn verhaal, maar de kern blijft hetzelfde. Als je zelfvertrouwen een knauw heeft gekregen is het fijn om dat weer te kunnen herstellen. En dat kan bij Arthur & Willemijn: jullie laten je stralen, welk figuur en welke maat dan ook. Het is fantastisch om me weer mooi te voelen!

Workshop Styling 2 personen
Hoe leuk is het om een Workshop Styling te boeken met een vriendin. Klik hier voor meer informatie.

Lijkt het jou leuk om ook mee te lopen met de modeshow? Meld je dan nu aan! Klik hier


ook interessant