Home de nieuwe fiets

de nieuwe fiets


share

Bijna is het zover… de show? Nee, onze dochter die voor het eerst naar school gaat! We hadden er niet zo over nagedacht en dus ook niet gezegd: “Lieverd, als we terug zijn van vakantie ben je bijna jarig.” Ja ja, inmiddels weet ik dat een kind van drie wat minder tijdsbesef heeft . Dat heeft mijn zoon ons wel ingeprent. Die heeft drie weken lang verjaardagsliedjes van zijn zus moeten aanhoren.

Afgelopen zondag was het zover: ons meisje werd 4. Ze wilde heel graag een fiets voor haar verjaardag en wat handig dat je deze tegenwoordig op ieder moment kunt kopen. Vanaf het vliegveld Kopenhagen werd een mooie uitgezocht en ons lijstje was weer klaar. Totdat we een berichtje kregen van de vervoerder dat de fiets een dag later zou worden geleverd dan was afgesproken. En tja, hoe leg je dat uit aan een meisje van vier jaar…

Zaterdagochtend in alle vroegte stond ik bij onze vaste fietsenmaker en hoe fijn dat zijn eerste reactie was: “Kijk eens om je heen; morgen een fiets geven wordt geen probleem.” Ontzettend bedankt voor de goede service, onze dochter heeft een fantastische dag gehad en is nu onderweg naar opa “want die gaat mij leren fietsen mama 😉!”

Modeshow
En wij richten ons op het volgende feestje. De show van 13:00 is vol en er zijn nog enkele plaatsten voor de show van 18:00. Wil je er ook bij zijn meld je hier aan snel aan.

Liefs,

Willemijn


ook interessant