Home Beyoutiefull Day

Beyoutiefull Day


share

Hebben wij weer … organiseren we een show om het nieuwe zomerseizoen te starten, wordt er een weeralarm afgegeven: code geel! Oftewel: blijf binnen als je er niet per se uit hoeft. Ik heb net de laatste spullen opgehaald in Zeist als ik de waarschuwing hoor in de auto en slik: ik hoop dat onze klanten de moeite nemen om met dit vieze weer een moment voor zichzelf te pakken … Op naar “a Beyoutiefull Day”!

Eenmaal aangekomen in Soest zie ik iedereen alweer druk in de weer met de voorbereidingen. Zaterdagavond hadden we met een heel team de winkel al omgebouwd tot catwalk: Parijs en Milaan zijn er niks bij 😉. Mijn moeder komt binnen met allerlei lekkere hapjes voor onze 40 modellen en onze gasten. Een deel van de modellen zie ik druk tellend nog oefenen op het “op de maat lopen” voor de show. De andere helft wordt nog onder handen genomen door de Make Up Artists van Mooi Parfumerie en de Hair Stylisten van Haarmanager & Dare.

Ik bewonder onze modellen enorm, want soms ging het niet alleen om een beetje föhnen… je zal maar “voor de show” op het laatste moment nog wat lokken zien verdwijnen. Model Anneloes heeft zelfs een totale make over gewonnen, waarbij ze de set vanuit haar stijl van ons heeft gekregen en een nieuw kapsel van Hester van de Haarmanager. Hester kreeg een carte blanche van Anneloes. Benieuwd naar het resultaat we komen er volgende week uitgebreid op terug.

Nog 20 minuten …
De klok tikt intussen door en we besluiten de deur iets eerder open te doen ivm de regen zodat onze klanten direct naar binnen kunnen en hun Beyoutiefull day kunnen beginnen! Alleen is Arthur er nog niet en hebben we dus ook geen “Chef de Garderobe”. De eerste klant die binnenkomt ziet haar kans schoon en bombardeert zichzelf tot garderobe assistent en vanwege de drukte bleef ze dat ook nog lang nadat Arthur en Willemijn zijn komen helpen 😊

En dan vliegt ineens de tijd. Na een fantastische show haast ik mij naar boven om mij tussen de workshops te begeven. Genoeg te beleven: Haar, Make up, Living, High Wine en ikzelf met onze nieuwe service “Suggesties van je favoriete stylist”. Wat een dag was het weer en wat hebben we toch fijne klanten, prachtige modellen, super gave partners en toppers van collega’s. Wat een beyoutiefull dag! En hoe lekker is het dan de dag erna, weer back to business: de kids zelf ophalen van de BSO en genieten met z’n vieren aan tafel terwijl ze vertellen over hùn mooie dag …!

Liefs van Sander

Wil je een impressie van de dag?  klik hier
Wil je weten welke workshops er zijn?  klik hier


ook interessant