Home Battle of stores

Battle of stores


share

Misschien hebben jullie onze collega’s zien zingen voor een van de passpiegels of stiekem dansen in de winkel en vroeg je jezelf af: wat zijn ze aan het doen?! Zeer waarschijnlijk waren ze zich fysiek en mentaal aan het voorbereiden op de Battle of Stores … 😉

Battle
Wij sluiten het jaar altijd gezamenlijk af op de eerste zaterdagavond van het nieuwe jaar en kijken dan ook meteen vooruit naar wat 2019 ons gaat brengen onder het genot van heerlijke homemade hapjes van Willemijn. Waar sommigen een Nieuwjaarsduik nemen om het jaar fris te beginnen, gaan de teams van Arthur & Willemijn tegen elkaar battlen in de vorm van een playbackshow.

Jaren ‘90
De – inmiddels legendarische – AW Playbackshow is ooit gestart in de jaren ‘90 met het nummer “Paradise by the dashboardlight” van Meat Loaf bij een collega thuis op 45 m2… En sindsdien is het een jaarlijkse traditie, waar iedereen een duik neemt en meteen samen een mooie uitdaging aan gaat in het nieuwe jaar. Waar de acts vroeger eenvoudig waren qua opzet met nummers van bekendere artiesten, zijn het tegenwoordig mash-ups van diverse nummers waarin elk teamlid een rol heeft. Die beker win je niet zomaar 😉 Ook wordt er soms live gezongen om het onderscheid te maken en als klap op de vuurpijl had team Woerden dit jaar een video gemaakt met carpool karaoke waarin wel 8 nummers verwerkt waren. En wat te denken van team kantoor met een compilatie 40 jaar Arthur & Willemijn, compleet met “Arthur” in de bus die alle filialen langsgaat. We hebben ons geweldig vermaakt, net zoals tijdens het feest in september ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan. (klik hier voor het filmpje)

Sander & Willemijn
Wij verzorgen elk jaar de openingsact waarin we ons nieuwe thema verwerken, met dit jaar “I’m coming out” van Diana Ross. In tijden waarin er veel onrust en spanningen in de wereld zijn, vinden wij het belangrijk om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Wij willen voor onze klanten een plek creëren waarin ze zich veilig genoeg voelen om zichzelf te ontdekken en waar ze trots zijn op wie ze zijn. En wij willen dat doen op een duurzame en verantwoorde wijze. Be proud en beyoutiefull of who you are!

Beyoutiefull Day
In dit thema organiseren we ook een Beyoutiefull Day, waar naast een geweldige show ook workshops op gebied van Hair, Make Up en Wine te volgen zijn. Je merkt het al: wij hebben alweer zin in het volgende feestje! Ben je er ook bij? Schijf je snel in! (link aanmelden show)

Liefs,

Sander en Willemijn


ook interessant