Home 4 pyjama’s en 1 bank

4 pyjama’s en 1 bank


share

Voor bijna iedereen is deze periode rond de feestdagen natuurlijk heel druk. Maar als je meerdere winkels runt, is deze tijd ronduit hectisch kan ik je vertellen! Een goede voorbereiding en planning is het halve werk en laat ik daar nou juist heel goed in zijn 😉 Nog even knallen en dan heerlijk genieten van een ontspannen Kerst met elkaar, zo was het idee. Hoe anders is het gelopen….

Zoals gezegd begon alles met een zeer gedegen voorbereiding. Vorige week de Kerstmenu’s en bijbehorende boodschappen al in huis gehaald. Donderdag de laatste cadeaus op de kop getikt en de kids bij opa en oma gebracht voor een logeerpartij, zodat Willemijn en ik de focus op de winkels hadden. Laat die vrije Kerstdagen maar komen, dacht ik nog.

Zondagavond haalden we de kids op bij opa en oma. Bleken zowel onze Iselynn als oma een groot deel van de dag op de WC te hebben doorgebracht. Er volgde een hele gezellige Kerstavond, totdat het laatste familielid huiswaarts ging. De laatste gast was nog niet vertrokken of Willemijn schipperde 24 uur lang tussen WC-pot en bed. De gehele 1e Kerstdag lag vrouwlief alleen Kerst te “vieren” met onze 2 konijnen als troost.

2e Kerstdag hebben we als gezin gevierd en konden de kids ein-de-lijk hun cadeautjes uitpakken, waaronder een nieuwe pyjama die ze de hele dag hebben aangehouden! Uiteindelijk hebben we een heerlijke dag gehad met ons vieren. Lekker met en tot elkaar gekomen. Achteraf was het misschien wel ergens goed voor dat Willemijn nog een beetje gammel was en dus ook even pas op de plaats moest nemen en gewoon even chillen…

Wellicht was het een les voor ons, om de balans te leren bewaken tussen alle rollen die je hebt. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar wat dan helpt is dat wij niks méér nodig blijken te hebben dan 4 paar pyjama’s, een bank en elkaar!

Maar balans lijkt mij een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. Heb je zelf ook goede voornemens en zit daar toevallig het lopen van een modeshow bij?! Of ken je iemand die het leuk zou vinden om dat eens te ervaren? Dan horen wij het graag!

Heb het goed samen met Oud & Nieuw en geniet! Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar en hoop jullie in het nieuwe jaar weer te zien.
Liefs Sander

Wil jij ons model zijn of ken je iemand? Geef jezelf of iemand anders dan op! Klik hier


ook interessant